Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

24.04.2010. ЛЬВІВ. Учні недільної школи привітали з святом батьків та вихователів

18 квітня, у неділю святих Жон-Мироносиць, вихованці недільної школи свято-Георгіївської церкви вітали своїх вихователів, батьків та парафіян з Великоднем. До цього світлого дня діти підготували дві вистави: одну – молодша група, у якій займаються діти 4-7 років, а другу – підліткова група.
Найменші артисти виступили з великодньою інтерпретацією улюбленої дитячої казки «Теремок». У теремку жила бідна дівчинка Настенька з собачкою, і коли настав Великдень, вона пішла до храму. В цей час вдячні лісові звірятка за її добрі справи принесли їй пасхальні подарунки. Одягнені у костюми звіряток дітки дуже гарно виступили і потішили глядачів.
Старші діти показали віршовану виставу «Божа корівка», у якій йдеться про великодні події із уст комашки, яка так і називається. Її друзі – різні комахи: метелик, бджілка, гусінь, комар, хрущ, бабка з цікавістю дізнаються про смерть та Воскресення Спасителя світу. Ця вистава не тільки цікава, а й повчальна, адже під характеристиками комах, їхніми добрими і лихими рисами приховані людські якості.
Під час свята у залі, сцені і за лаштунками панувала справді щиро радісна, великодня атмосфера!
Прес-служба Львівської єпархії