Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

21.04.2010. ПОЛТАВА. Єпархія запрошує дітей на літній відпочинок до православного табору

З благословення архієпископа Полтавського і Миргородського Филипа влітку у єпархії працюватиме Православний дитячий табір відпочинку «Орлятко», що розташований у місті Карлівка.
І зміна — з 13 по 26 червня;
ІІ зміна — з 28 червня по 11 липня;
IІІ зміна — з 13 по 26 липня;
ІV зміна — з 28 липня по 10 серпня;
V зміна — з 12 по 25 серпня.
Запрошуються діти віком від 7 до 16 років із віруючих православних сімей.
Харчування – чотири рази в день: свіжі овочі і фрукти, молочні, м’ясні і рибні блюда у відповідності із встановленими постами.
Кваліфікований персонал, вихователі – професійні педагоги, вожаті – студенти Місіонерської Духовної Семінарії (м. Комсомольськ).
В таборі постійно перебуває священик.
Організація життя православного табору – у відповідності з церковним укладом: спільні ранкова і вечірні молитви, до трапези і після трапези, дотримання постів, читання житій святих під час трапези.
Протягом зміни проводитимуться спортивні ігри та змагання, творчі конкурси та концерти, вікторини, духовні бесіди, інтерактивні ігри для розвитку соціально-психологічних навичок, заняття в різноманітних гуртках. Бібліотека, фонотека, перегляд та обговорення цікавих фільмів на духовну тематику.
В таборі, крім активного відпочинку на свіжому повітрі та купання в річці, діти зможуть вивчати основи Православної віри, історію Церкви та національної культури, побувати на богослужінні, приступити до Таїнств Сповіді та Причастя (за бажанням).
Для придбання путівки батькам необхідно подати до Полтавського єпархіального управління:
- заяву (стандартний бланк) з рекомендацією парафіяльного священика;
— копію свідоцтва про народження дитини;
Пройти медобстеження перед початком табірної зміни.