Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

21.04.2010. БІЛА ЦЕРКВА. Православний молодіжний клуб «Воскресіння» провів творчий вечір до свята Великодня та Жон-мироносиць

18 квітня православна молодь зібрала білоцерківську церковну родину у залі Центру соціальних та культурних зв’язків. Урочистими Великодніми піснеспівами у виконанні юних талантів розпочався творчий вечір, організований активістами православного клубу як подарунок парафіянам з нагоди Світлого Христового Воскресіння та Дня жінок-мироносиць. Вели програму керівник клубу протоієрей Сергій Савельєв та Сергій Павлик.
Програма була насичена віршами та музичними номерами: від гри на скрипці маленького Микити та української пісні Марії до виконання на фортепіано учасницею клубу власного твору. Овації зірвав «клубний» ансамбль, який став для багатьох сюрпризом – отець Сергій грав дуже ліричну пісню на блок-флейті у супроводі гітари, баяну, маракасів та бубну.
Після офіційної частини концерту на усіх гостей чекала солодка трапеза та веселі музичні імпровізації. Також гостям запропонували оглянути інформаційні стенди з фотографіями про діяльність клубу: недільні бесіди про основи православної віри, соціальну роботу та дозвілля.
На завершення творчого вечора молоді християни продемонстрували слайди про різдвяний творчий вечір, а також короткометражний фільм «Мироносиці». Фільм розповідає про подвиг двох бабусь, які своїми силами відбудовують старий храм.
– Ми з великим задоволенням приходимо на вечори, які організовує наша православна молодь, – розповідає парафіянка Спасо-Преображенського кафедрального собору, – Тут панує справжня домашня атмосфера.
Наприкінці вечора на парафіянок нашої єпархії чекав ще один приємний сюрприз: як справжні джентльмени, парубки з клубу «Воскресіння» подарували кожній жінці по гарній квітці.
Наталія Лазаренко