Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

08.04.2010. ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКИЙ . Пройшов конкурс дитячої писанки

В дні Світлого Христового Воскресіння на Свято-Троїцькій парафії смт. Головно проходив конкурс дитячої писанки ”Дитячий Великдень“. В конкурсі взяли участь діти різного віку.
При виготовленні писанок конкурсанти проявили фантазію та неабиякі творчі здібності. Кожна робота передала індивідуальність та духовний світ учасника. Усі виготовлені писанки були виставлені для огляду в Головенському храмі. Журі, до складу якого увійшли парафіяни Троїцького храму, достойно оцінили роботи дітей. Другого дня Світлого Христового Воскресіння після святкової літургії відбулося нагородження призерів конкурсу. Цього дня на богослужіння до храму завітали і вихованці недільної школи, що діє при церковній общині. Віршованими привітаннями юні парафіяни віншували Воскреслого Христа та вітали усіх присутніх вірян з Пасхою Господньою. Учні недільної школи та учасники конкурсу отримали на згадку пасхальні подарунки.
Такі тематичні заходи вже стали традиційними на Троїцькій парафії. В основі таких конкурсів лежить духовне виховання юних християн. Діти привчаються до працелюбства та знайомляться з християнськими традиціями. Конкурс в Великодні дні дав можливість дітворі в повноті насолодитися Пасхальною радістю.

Ігумен Сава ( Мякота)