Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

12.03.2010. ХОЛМ. (ПОЛЬЩА). Сайт єпархії Польської Православної Церкви виходить на українській мові

27 лютого вже вчетверте після відкриття Холмського Центру Православної Культури відбулася щомісячна зустріч, особливістю якої стала презентація інтернет-сторінки Холмської парафії. Сайт діє на двох мовах (українська та польська), що дає можливість, як польським та українським користувачам, дізнаватися про останні новини з життя парафії Св.Іоанна Богослова в м.Холм.
Новостворений церковний сайт включає такі розділи, як: «Новини», «Братство православної молоді», «Центр Православної Культури в Холмі», «Проповіді», «Історія парафії», «Парафіяльна бібліотека» та інше. В даних розділах можна знайти інформацію про історію парафії, останні новини з життя православних, діяльність Холмського Молодіжного Братства та Центру Православної Культури. Розділ «Парафіяльна бібліотека» включає список літератури, наявної в приходській бібліотеці. А в розділі «Проповіді» можна прочитати проповідь з недільного або святкового богослужіння. «Лінки» — посилання на інші інтернет-сторінки Люблінсько-Холмської єпархії. Що ж до «Контактів», то тут міститься адреса кліру парафії.
Цікавим елементом сторінки став розділ «Веб-конференція». Це своєрідна електронна конференція, учасники (відвідувачі сайту) якої можуть поставити запитання гостю-учаснику конференції, а після її завершення прочитати відповіді.
Адрес сайту: www.cerkiew-chelm.pl
Вадим Штембурзький