Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

27.01.2010. ВІННИЦЯ. Архієпископ Симеон привітав з «золотим весіллям» батьків настоятельниці Браїлівського монастиря

21 січня архієпископ Вінницький і Могильов-Подідьський Симеон відвідав с. Язвенки Немирівського району, де живуть батьки настоятельниці Браїлівського монастиря ігуменії Антонії (Стеценко) Василь і Текля. Цього дня вони відзначали 50-ту річницю свого подружнього життя.
Владика привітав ювілярів зі святом і подякував їм за прекрасне духовне виховання їхньої дочки, яка по молитвах своїх батьків спочатку прийняла чернецтво, а згодом стала настоятельницею найбільшого на Вінниччині жіночого монастиря. Василь і Фекла виховали чотирьох дітей – двох хлопців ідвох дівчат. Цікаво, що сестра м. Антонії Любов також присвятила своє життя служінню Церкві. Вона в усьому допомагає своєму чоловікові протоієрею Димитрію Кобі, який звершує пастирське служіння на парафіях Тульчинської єпархії.
Після привітань та гарних побажань, владика Симеон звершив подячний молебень Богу за Його милості і щедроти. Разом з владикою Богу дякували самі ювіляри Василь і Текля Стеценко, м. Антонія, інші члени родини Стеценків, представники духовенства з Вінниці і Браїлівського монастиря.
Прес-служба Вінницької єпархії