Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

15.01.2010. КИЇВ. Секретар Митрополії вручив Віталію Кличку орден рівноапостольного князя Володимира

13 січня, за благословенням Блаженнішого Митрополита Володимира, в Свято-Іллінській церкві на Подолі секретар Київської Митрополії протоієрей Віталій Косовський провів нагородження церковними нагородами громадських діячів.
Серед діячів було нагороджено відомого спортсмена та благодійника Віталія Кличка відзнакою Української Православної Церкви — орденом рівноапостольного князя Володимира II ступеня. Від імені Митрополита Володимира протоієрей Віталій Косовський благословив Віталія Кличка на подальшу плідну діяльність на благо Української Православної Церкви.
Нагороджений зазначив, що «для мене велика честь тримати в руках цю нагороду. Особливо приємно отримати її у ці дні, адже лише нещодавно у теплому родинному колі ми святкували Різдво Христове, а вже 19 січня будемо відзначати Хрещення Господнє, що має велике значення для всієї Церкви».
«Церква завжди відстоювала принципи справедливості, рівності, допомоги близькому, а це саме те, чого не вистачає Україні сьогодні. І ця нагорода — свідчення того, що мої дії вірні Українській Православній Церкві, і її Предстоятелю – Блаженнішому Митрополиту Володимиру», — подякував Віталій Кличко.
Сайт Київської Митрополії