Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

08.01.2010. ЛУЦЬК. Патріарх Кирил – переможець в номінації «Гість на Волині 2009»

Напередодні нового року інтернет-видання «Волинські Новини» підбивали підсумки «Рейтингу 2009» та нагороджували переможців пам’ятними дипломами та веселими подарунками. Дійство відбувалося в режимі реаліті-шоу.
До останнього дипломанти не знали, що їх їдуть вітати. Когорта журналістів на чолі з веселим бородатим Дідом Морозом кружляли містом на авто, вишукуючи переможців в одинадцяти номінаціях.
У Волинській єпархії УПЦ Дід Мороз і команда застали керуючого Волинською єпархією митрополита Луцького і Волинського Нифонта, який погодився передати диплом та подарунок патріарху Московському і всієї Русі Кирилу. Патріарх став переможцем номінації «Гість на Волині 2009».
Митрополит Нифонт зізнався, що до нього вперше приходить Дід Мороз. Владика Нифонт був приємно здивований подарунком та пообіцяв, що магнітик з надписом «Україна», як пам’ятний подарунок від «ВН», поїде до патріарха. Грамоти із назвою номінації та ім’ям переможця були розмальовані дітьми.
Владика Нифонт привітав колектив Інтернет-видання «Волинські Новини» з святами та подарував усім на згадку про зустріч іконки Різдва Христового та хрестики зі Святої Землі.