Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

27.11.2009. КИЇВ. Блаженіший Митрополит Володимир нагородив керівництво столичної міліції

25 листопада Предстоятель Української Православної Церкви прийняв у своїй резиденції у Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі керівництво столичної міліції.
На зустріч з Митрополитом завітали начальники міліції міста Києва, Києвської області та інші керівники з Міністерства внутрішніх справ. Передусім гості привітали Його Блаженство з днем народження, побажали здоров’я та міцності, аби він зміг і надалі надихати їх на сумлінне виконання службових обов’язків.
Блаженніший Митрополит Володимир нагородив міліціонерів орденами Української Православної Церкви та побажав сил і здоров’я для несення служби. Також Архіпастир висловив сподівання, що завжди, завдяки роботі людей у пагонах, громадяни України почуватимуть себе у безпеці.
Зокрема орденами святого рівноапостольного князя Володимира І-го ступеню були нагородженні начальник Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Києві генерал-майор Віталій Ярема, начальник Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Київській області генерал-майор Віталій Яловенко та інші представники відомства.
orthodox.org.ua