Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

16.10.2009. ЛУЦЬК. Лауреатом фестивалю православних ЗМІ стала Волинська єпархія

Фестиваль православних ЗМІ, що проходив в рамках VII Міжнародного фестивалю православного кіно «Покров» 9-12 жовтня в Києві, завершив свою роботу. Участь у роботі фестивалю «Покров» взяв режисер фільму «Батюшка» Микола Шабала. Фільм був представлений на фестивалі і отримав високу оцінку журі та глядачів. Після перегляду стрічки зал тричі аплодував.
В рамках Фестивалю православних ЗМІ представниками Волинської єпархії (головою інформаційного відділу та прес-служби єпархії протоієреєм Валентином Марчуком та ієродияконом Нифонтом (Омельчуком)) в рамках представлення єпархіальних проектів на фестивалі були показані і медіа проекти Волинської єпархії: тележурнал «Дзвони Волині», телепрограма «Благодатна купель», радіопрограма «Православне слово», радіопрограма «Духовні орієнтири», газета «Дзвони Волині», офіційний сайт єпархії http://orthodox.lutsk.ua. Слід зауважити, що під час представлення зал аплодував, а організатори відмітили високий професійний рівень усіх проектів єпархії.
Згідно голосування учасників фестивалю та рішення оргкомітету фестивалю лауреатом номінації «найкращий ведучий» став протоієрей Валентин Марчук. Таким чином, зі слів організаторів, в лиці автора та ведучого усіх медіа проектів Волинської єпархії фестивалем були визнані усі представлені і високо оцінені медіароботи інформаційного відділу та прес-служби єпархії: тележурнал «Дзвони Волині», телепрограма «Благодатна купель», радіопрограма «Православне слово», радіопрограма «Духовні орієнтири», газета «Дзвони Волині», офіційний сайт єпархії http://orthodox.lutsk.ua.
Також в рамках проведення фестивалю Предстоятель УПЦ вручив найбільш діяльним працівникам в сфері православної журналістики ордена. В число нагороджених увійшов і протоієрей Валентин Марчук.
Прес-служба єпархії