Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

01.10.2009. ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. Лідер партії Регіонів відвідав кафедральний собор міста

29 вересня у ході робочої поїздки на Хмельниччину, Свято-Покровський кафедральній собор відвідав лідер партії Регіонів – В.Ф.Янукович.
Митрополит Хмельницький і Старокостянтинівський Антоній, привітавши Віктора Федоровича у головному храмі єпархії, відправив молебень і сказав, що саме сьогодні Православна Церква вшановує пам’ять Святого мученика Віктора, який у IV ст. засвідчив твердість своєї віри у Господа, проливши за Христа кров. «Прийміть, Шановний Вікторе Федоровичу, ікону Святого мученика Віктора у дар з нагоди дня Ангела і на згадку про відвідання Подільського краю» — такими словами Митрополит Антоній закінчив свою промову.
У своєму слові, Віктор Федорович, подякував Митрополиту Антонію за щирі вітання, теплі слова і увагу, а також привітав усіх присутніх у соборі священників і людей, зазначивши, що будь-яка справа, підкріплена Божим благословенням неодмінно завершиться успіхом. Прощаючись з усіма, В. Янукович передав у дар кафедральному собору напрестольне Євангеліє, побажавши усіх гараздів Митрополитові Антонію, духовенства і віруючим Подільського краю.