Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

30.06.2009. ГЛУХІВ. Блаженніший Митрополит Володимир благословив випускників міста на щасливе майбутнє

Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Володимир у рамках триденного візиту до Конотопсько-Глухіської єпархії 27 червня відвідав Глухів, де взяв участь в урочистостях випускного вечора. Тисячі випускників, вчителів, батьків прийшли цього дня на центральну площу. Представляючи високого гостя, міський голова Глухова Олена Мельник зокрема сказала, що для міста візит Предстоятеля Української Православної Церкви ― величезна радість і честь. Його Блаженство супроводжували архієпископ Конотопський і Глухівський Лука та єпископ Переяслав-Хмельницький Олександр.
Блаженніший Митрополит Володимир привітав молодь Глухова з великою подією у їхньому житі. Предстоятель УПЦ побажав випускникам, щоб життєвою дорогою йшли вони з Богом у серці, і благословив юнь.
За високі досягненння у навчанні кращі випускники отримали золоті і срібні медалі, які разом з міським головою вручив почесний громадянин Глухова Андрій Деркач. На прохання батьків архієпископ Лука окропив випускників святою водою.

Оксана Коваленко,
прес-служба Конотопсько-Глухівської єпархії