Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

04.06.2009. УЖГОРОД. В Богословській Академії імені святих рівноапостольних Кирила і Мефодія відбулась дисциплінарна атестація

В Свято-Миколаївському актовому залі Ужгородської Української Богословської Академії святих рівноапостольних Кирила і Мефодія, під головуванням ректора професора, протоієрея Віктора Бедь у складі професорсько-викладацької корпорації відбулася дисциплінарна атестація студентів 1, 2, 3, 5 курсів Академії
У процесі дисциплінарної атестації було підведено підсумки 2008-2009 навчального року, розглянуто персональні справи кожного зі студентів та ухвалено рішення про їх атестацію.
За результатами роботи атестаційної комісії атестовано всіх студентів 1, 2, 3, 5 курсів денної форми навчання та рекомендовано ректору Академії видати відповідні накази про переведення їх на наступні курси навчання. Складено та затверджено графік літньої богослужбової та виробничої практики.
Усім студентам було вручено академічні значки, а кращим із них оголошено подяку.
Дисциплінарну атестацію студентів випускних курсів (4-го – бакалаврат та 6-го – магістратура).
На завершення ректор Академії професор, протоієрей Віктор Бедь привітав усіх із завершенням 2008/2009 навчального року, побажав міцного здоров’я, успіхів у подальшому навчанні і Господнього благословення.

Прес-служба УУБА