Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

02.06.2009. БІЛА ЦЕРКВА. Єпархіальний молодіжний клуб «Воскресіння» виступив організатором акція «За життя»

30-31 травня у парку ім. Т.Г. Шевченка відбулася акція «За життя!», приурочена до святкування Міжнародного дня захисту дітей. Організатором акції виступив православний молодіжний клуб Білоцерківської єпархії «Воскресіння» за підтримки всеукраїнського руху «За життя» та благодійної організації «Дияконія».
З виставкою ознайомилося багато людей – і молодь, і люди старшого покоління. З особливою цікавістю розглядали фотографії малят подружні пари, які самі зараз очікують хто на першу, хто на другу дитину. Деякі студенти та старшокласники спочатку кепкували, побачивши у руках лікаря на фотографії «щось незрозуміле, але з головою, ручками та ніжками», але згодом, усвідомивши, що вони самі були такими ж багато років тому, але мама і тато їх не вбили і вони народилися, ставали серйозними й визнавали акцію «За життя!» корисною, висловлювали підтримку, брали матеріали, щоб передати своїм друзям та знайомим.
Ви можете долучитися до цієї акції, придбавши листівки у волонтерів в храмах нашого міста. Також Ви можете переглянути веб-сайт www.donor.org.ua з інформацією про хворих дітей, про необхідний обсяг грошової допомоги та донорської крові. Також на сайті зазначені банківські реквізити, телефони волонтерів та батьків, до яких радимо зателефонувати, перш ніж перерахувати гроші.
Наталія Лазаренко
волонтер православного молодіжного клубу «Воскресіння»