Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

18.05.2009. КИЇВ. У Держкомнацрелігій відбулось офіційне представлення новопризначеного керівника активу відомства

У Державному комітеті України у справах національностей та релігій 14 травня 2009 року відбулось офіційне представлення голови комітету Юрія Решетнікова. Віце-прем’єр-міністр України Григорій Немиря представив новопризначеного керівника активу відомства та побажав йому від імені Уряду успішної діяльності на цій відповідальній посаді. За інформацією ІРС, у своєму вітальному слові Георгій Немиря наголосив на необхідності «повнішого використання європейського досвіду та розвитку співпраці Комітету з європейськими урядовими та неурядовими інституціями». Він висловив надію, що у своїй діяльності Комітет буде тримати курс на євроінтеграцію.
Зі свого боку голова комітету Юрій Решетніков подякував за надану йому довіру та підкреслив, що його “пріорітетами є захист інтересів громадян і держави”.
Новий керівник Держкомнацрелігій також відзначив, що «євроінтеграція починається з кожного» і визначається тим, «наскільки ми впроваджуємо європейські стандарти в своїй роботи і ставленні до людей».
Нагадаємо, що Кабінет Міністрів України своїм розпорядженням від 13 травня 2009 року призначив Юрія Решетнікова головою Державного комітету України у справах національностей та релігій, який змінив на цій посаді Олександра Сагана. На момент призначення Юрій Решетніков працював директором Департаменту у справах державно-конфесійних відносин та забезпечення свободи совісті цього Комітету.

www.irs.in.ua