Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

10.04.2009. КИЇВ. В ботанічному саду стартувала весняна екологічна акція

«Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять!» Під таким гаслом 11 квітня 2009 року о 10.00 в Національному ботанічному саду ім. М. М. Гришка стартувала весняна екологічна акція.
В суботу, 11 квітня, працівники Центрального ботанічного саду на Печерську і волонтери молодіжного соціального руху «Молодість небайдужа!» зберуться разом для спільної мети — прибирання улюбленого місця відпочинку киян. Молоді активісти закликають усіх відвідувачів Ботанічного саду підтримувати територію заповідника у чистоті. Адже, як голосить народна мудрість, «Чисто не там де прибирають, а там, де не смітять!».
Дана акція є початком відродження давньої традиції проведення суботників для всіх, хто любить своє місто. У планах волонтерів молодіжного соціального руху «Молодість небайдужа!» організація суботників на Звіринецькому цвинтарі та у скверах і парках Києва, а також проведення інших соціальних заходів, таких як: благодійний конкурс-фестиваль танцювальных колективів «Дамо надію дітям» та історико-патріотична програма «Шляхами Християнства».