Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

19.02.2009. ВОЛОДИМИР – ВОЛИНСЬКИЙ. В єпархії вперше відзначили міжнародний день православної молоді

15 лютого у день великого свята Стрітення Господня весь православний світ святкує міжнародний день православної молоді. Святкувати день православної молоді на Стрітення Господнє було затверджено в червні 1992 року по благословенню предстоятелів усіх православних Церков світу.
Єпархіальним відділом по роботі з молодю єпархії на чолі з головою відділу ієреєм Олександром Кобенком, а також братством на честь преподобного Іова Почаївського був організований вечір з нагоди свята православної молоді у ЗОШ №7
На початку вечора до всіх присутніх звернувся отець Олександр, який привітав присутніх та розповів про свято.
Цього вечора у святі прийняли участь молодіжний хор Воскресенського кафедрального собору. А братство преподобного Іова Почаївського підготувало для усіх присутніх багато яскравих музичних номерів та конкурсів. Під час вечора на запитання глядачів, відповідав кандидат богослов’я протоієрей Володимир Ровінський. Питань було чимало, присутню молодь цікавило в чому сенс життя, що таке справжнє кохання та інше. Від імені Владики Никодима усіх присутніх привітав та дав мудрі поради протоієрей Георгій Бензюк, благочинний Ковельско – Воскресенського благочиння, настоятель Воскресенського кафедрального собору.
Святковий концерт присвячений міжнародному дню православної молоді, пройшов на високому рівні та приніс усім глядачам дуже багато яскравих вражень.
Марія Бензюк. Пресс-служба єпархії