Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

12.02.2009. КИЇВ. Небайдужа молодь проведе акцію в підтримку онкохворих дітей

15 лютого відзначається: Всесвітній день православної молоді та Міжнародний день онкохворих дітей. В цей день під гаслом «Молодість небайдужа» в Центральному Ботанічному саду що на Печерську відбудеться соціальна акція в підтримку онкохворих дітей.
Гостями заходу стануть діти, що знаходяться на лікуванні в Київському Інституті раку та Обласній клінічній лікарні м. Києва. Діти разом з батьками зможуть відвідати оранжерейний комплек Ботанічного саду, де на них чекає мальовниче різнобарв’я вишуканих екзотичних квітів. Також на дітей чекають смачні ласощі та цінні подарунки.
Також в програмі акції – цікаві конкурси для дітей і дорослих, майстер-класи по танцям (Сальса, Jumpstyle), театральній майстерності. На гостей акції чекає арт-майстерня, де всі бажаючі зможуть власноручно зробити подарунки для онкохворих дітей та вручити їх дітям. А всі небайдужі залишать свої побажання дітям на величезній кольоровій листівці. На учасників акції чекають смачні гарячі млинці.
Організатори акції: Відділ у справах молоді Київської єпархії, Братство преподобного Іони Київського, Всеукраїнський сайт допомоги онкохворим дітям, Православні скаути України, Національниц ботанічний сад ім. М.М. Гришка.
Спонсорами події виступили: Укргазбанк, Фонд Петра Порошенка, Всеукраїнський благодійний фонд екології та соціального захисту «Наше майбутнє», Міжнародний фонд Українсько-Азербайджанської дружби , ООО «Полісся».
Акція відбудеться в Центральному Ботанічному саду ім. М.М. Гришка за адресою: вул. Тимірязєвська,1. Вхід для преси вільний. Початок акції о 12.00.
Братство преподобного Іони Київського
вул. Тимірязєвська, 1, Київ-14, Україна, 01014
тел.: (+38063) 131-39-68
e-mail: mirgo@ukr.net
Контактна особа: Ірина Миргородська
моб. (+38063) 131-39-68