Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

10.02.2009. ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. 80-річний Ювілей подружнього життя

8 лютого митрополит Хмельницький і Старокостянтинівський Антоній привітав подружню пару — Гриб Івана Івановича і Неонілу Михайлівну, які проживають разом 80 років. Слід відмітити, що це єдина пара на Україні, яка досягла такого Ювілею.
З благословення Митрополита Антонія, секретар єпархії протоієрей Олександр Дацюк відвідав цю подружню пару, та від імені митрополита Антонія передав найкращі привітання та подарунок ікону Покрова Пресвятої Богородиці і фінансову допомогу. У вітальній адресі Владики Антонія говориться:
«В ельмишановні Іване Івановичу і Неоніла Михайлівна! Від імені духовенства і віруючих Хмельницької єпархії Української Православної Церкви та від себе особисто сердечно вітаю Вас з чудовою подією – 80-річчям подружнього життя!
«Що Бог з’єднав – людина нехай не розлучає» — ці слова Святого Письма, з Божої ласки, Ви сповна зуміли втілити у житті на повчання не лише молодим, але й усім подружнім парам України, серед яких Ви найдовший час, підтримуючи один одного, прожили разом».
Прес-служба єпархії