Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

23.01.2009. КИЇВ. Предстоятеля УПЦ запрошено на Міжнародний Форум «Європа – Україна»

Інститут Східноєвропейських Досліджень (Варшава) та Міжнародна Благодійна Організація Гуманітарний Фонд «Єдиний світ» (Київ) надіслали офіційне запрошення Предстоятелю Української Православної Церкви Митрополиту Київському і всієї України Володимиру взяти участь в роботі ІІІ Міжнародного Форуму «Європа – Україна», який відбудеться 25-27 лютого в столиці України.

У запрошенні говориться:

«Інститут Східноєвропейських Досліджень та Міжнародна Благодійна Організація Гуманітарний Фонд «Єдиний Світ» мають честь запросити Вас до участі у ІІІ Форумі «Європа Україна», який відбудеться 25-27 лютого 2009 року в Києві. Цьогорічний форум пройде під гаслом «Україна – Європейський Союз: наступний крок до об’єднаної Європи?».
У світлі останніх подій, без перебільшення можна сказати, що тематика відносин Європейського Союзу з Україною є над звичай актуальною і притягує до себе велику увагу як всередині України, так і за її межами. Не зважаючи на це, перспективи співпраці між Україною та ЄС досі характеризуються як непевні. В цьому контексті щорічний Форум «Європа – Україна» відіграватиме роль платформи для українських і зарубіжних політиків, бізнесменів, експертів та представників ЗМІ, направленої на представлення широкій аудиторії позиції України у питаннях євроінтеграції і співпраці з Європейським Союзом в цілому.
У зв’язку з вищезгаданим дозвольте запросити Вас на форум «Україна – Європейський Союз: наступний крок до об’єднаної Європи?», який запланований з 25 по 27 лютого 2009 року.
Щиро вірю, що Ви приймете наше запрошення, що у черговий раз буде свідченням серйозності підходу найвищих українських посадових осіб щодо питань євроінтеграції України, а також кожного заходу, який сприяє цьому процесу.

З повагою,

Зигмунт Бердиховський
Голова Програмної ради Економічного Форуму

Світлана Царапора
Директор Гуманітарного Фонду «Єдиний Світ»