Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

29.12.2008. ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. Митрополит Антоній прівітав радіожурналистів

«Від імені духовенства, віруючих людей Подільського краю і від себе особисто сердечно вітаю Вас з 70-річним Ювілеєм з дня створення радіо на Хмельниччині! У сьогоднішній святковий день хочу наголосити на особливо високій ролі Вашої нелегкої праці у житті народу, адже у сучасному світі без радіо уже неможливий суспільний та економічний прогрес.
Завдяки Вашій роботі усі ми маємо змогу оперативно отримувати і розповсюджувати необхідну інформацію, відчувати ритм життя, бачити і чути світ, бути причетними до найважливіших подій сьогодення.
Проводове мовлення – це засіб першочергового зв’язку, який з часом не втрачає своєї актуальності. Слід віддати належне – воно було й залишається найдоступнішим джерелом інформації. Особливо це стосується жителів сільської місцевості та наших громадян похилого віку, для яких радіоточка – це «вікно у світ», самий надійний засіб масової інформації.
Вагомою і необхідною є творча праця наших радіожурналістів, а також тих, хто працює разом з ними, залишаючись поза радіо ефіром. Вірю, що й надалі працівники нашого радіо докладатимуть усіх зусиль для забезпечення об’єктивного інформування громадян про релігійні, суспільно-політичні, економічні та культурні події України.
Тож, нехай Ваш важкий і почесний труд надалі озивається лише людською вдячністю, а Господь береже Вас від усілякого лиха!
Щиро зичу Вам щастя, міцного здоров’я, родинного тепла та затишку, успіхів у роботі і здобутків в ім’я України!
Найкращі побажання Вашим рідним і близьким, які поділяють труднощі напруженого буденного життя!
Нехай Христос, що прийшов на землю ради нас і нашого ради спасіння, принесе Вам лише мир духовний, з яким легко жити та легко працювати, якою б важкою і напруженою не була робота!
Нехай Господь Вам дарує наснагу і многая та благая літа!

З повагою
Керуючий
Хмельницькою єпархією УПЦ