Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

22.12.2008. ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. Владика Антоній привітав енергетиків із професійним святом

19 грудня митрополит Хмельницький і Старокостянтинівський Антоній привітав енергетиків Хмельниччини з професійним святом. У вітальній адресі митрополита Антонія зокрема було зазначено:
«Від імені духовенства, віруючих людей Подільського краю і від себе особисто сердечно вітаю усіх енергетиків Хмельниччини з професійним святом – Днем енергетика!
У сьогоднішній святковий день хочу наголосити на особливо високій ролі Вашої нелегкої праці у житті Українського народу, адже вітчизняний енергетичний комплекс — це і забезпечення повсякденних життєвих потреб наших людей, це і комфорт, світло та тепло у наших оселях, завдяки саме Вам, енергетикам, працює промисловість, функціонують транспорт і зв’язок, тощо.
Введення в експлуатацію нових енергетичних потужностей, впровадження енергозберігаючих та екологічно безпечних технологій переконливо свідчать про високий потенціал енергетичної галузі нашої Держави.
Невтомною працею, талантом і наснагою багатьох поколінь створено розвинутий, потужний енергетичний комплекс України. Завдяки цьому наша Держава посідає почесне місце серед трійки європейських країн з розвинутою ядерною енергетикою. Відтак стабільна, безпечна і злагоджена робота енергетиків є основою сталого економічного зростання країни.
Тож, у сьогоднішній святковий день прийміть мої найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята!
Хочу зазначити, що не випадково Ваше професійне свято ми відзначаємо взимку, коли особливо гостро відчувається необхідність у теплі та світлі. Саме в ці дні кожна людина відчуває глибоку вдячність до тих, хто своєю працею забезпечує такі важливі та необхідні умови для життя та праці.
Тож, нехай Ваш важкий, але почесний обов’язок і надалі озивається лише людською вдячністю, а Господь береже Вас від усілякого лиха!
Щиро бажаю Вам щастя, міцного здоров’я, родинного тепла та затишку, успіхів у роботі і здобутків в ім’я України!
Найкращі побажання Вашим рідним і близьким, які поділяють труднощі напруженого буденного життя!
Усім бажаю миру духовного, з яким легко жити, легко працювати, якою б важкою і напруженою не була робота!
Нехай Господь Вам дарує наснагу і многая та благая літа!

З повагою
Керуючий
Хмельницькою єпархією УПЦ

+ Антоній
МИТРОПОЛИТ
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ І СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКИЙ»