Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

19.12.2008. ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. Духовенство єпархії прийняло участь у заходах присвячених до Дня міліції

На запрошення начальника МВС України в Хмельницькій області генерал-майора Володимира Івановича Гаврилюка та за благословенням митрополита Хмельницького та Старокостянтинівського Антонія секретар Хмельницької єпархії УПЦ протоієрей Олександр Дацюк прийняв участь в урочистостях з нагоди 17-ї річниці міліції України, яке відбулося в приміщенні обласної філармонії міста Хмельницького. Отець Олександр від імені митрополита Антонія зачитав вітальну адресу:

«Вельмишановний Володимире Івановичу!
У день 17- річчя Української міліції, від імені духовенства, віруючих людей Подільського краю і від себе особисто сердечно вітаю Вас, а у Вашій особі усіх працівників і ветеранів міліції Хмельницької області зі святом!
У сьогоднішній святковий день, хочу зазначити – це свято справжніх чоловіків, мужніх, і відданих службовому та громадянському обов’язку людей! Адже у теперішній складний час, коли наша Держава знаходиться в економічній кризі, наслідки якої непередбачувані, на Вас покладається особливо відповідальна задача: незважаючи на важкі часи, які спонукують до активізації злочинності, створювати надійний заслін протиправним посяганням, щоб у Державі, не дивлячись ні на що, панували мир та спокій.
Цього досягти можна лише зусиллями людей, помножених на Боже благословення. Пам’ятайте: людині без віри у Бога, без молитви надто важко у зневіреному світі, на самоті справлятись з проявами зла – це часто виховує агресію та жорстокість. Тож, нехай Ваш важкий, але почесний обов’язок озивається лише людською вдячністю і береже Вас Господь від усілякого лиха! Щиро бажаю Вам щастя, міцного здоров’я, родинного тепла та затишку, успіхів у службі і здобутків в ім’я України. Найкращі побажання Вашим рідним і близьким, які поділяють труднощі напруженого буденного життя! Усім бажаю миру духовного, з яким легко жити, легко працювати, якою б важкою і напруженою не була робота!
Нехай Господь Вам дарує наснагу і многая та благая літа!

З повагою

Керуючий
Хмельницькою єпархією УПЦ»

Прес-служба Хмельницької єпархії