Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

11.12.2008. ЛУЦЬК. Представники єпархії взяли участь у благодійному концерті «Я мрію 2008»

У Луцьку відбувся щорічний благодійний концерт «Я мрію 2008».Традиція була започаткована минулого року за сприяння міської та обласної рад міста Луцька. Цього року концерт було проведено під патронатом Луцького міського голови Богдана Шиби та голови облдержадміністрації Миколи Романюка на підтримку Крупівського навчально-реабілітаційного центру та спеціального дитячого навчального закладу №21. На концерті у числі запрошених був митрополит Луцький і Волинський Ніфонт.
У вітальному слові владика зазначив: «Милосердя і любов до ближнього є основою християнського діяльного життя, і любов до знедолених – основна риса живого християнства». Також він подякував організаторам заходу за турботу про сиріт і дітей з обмеженими фізичними можливостями і за запрошення на цей особливий концерт, адже це дає можливість кожному долучитись до справи милосердя і полегшення гіркої сирітської долі, якої владика сам зазнав у своєму житті.
Почесним гостем на святі була народна артистка України Ніна Матвієнко, делегати міжнародного благодійного фонду Катерини Ющенко «Україна 3000», представники посольств Польщі та Литви. Православна Церква не була пасивним глядачем – із хорових колективів першим виступив хор храму Всіх Святих Землі Волинської «Волинські дзвони» під керуванням Марії Вислоцької. Розчулили серця присутніх тріо ченців з піснями про батька і матір. Особливо вразив слухачів хор незрячих храму Всіх Святих землі Волинської під керуванням протоієрея Олександра Мазурака.
Також відбувся аукціон дитячих робіт та творів волинських митців, флористичних прикрас та лотів від українських знаменитостей.

Прес-служба Волинської єпархії