Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

02.12.2008. ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. Владика привітав працівників прокуратури області з професійним святом

1грудня 2008 року у День прокуратури митрополит Хмельницький і Старокостянтинівський Антонійусіх працівників прокуратури Хмельницької області з професійним святом.
У день Вашого професійного свята прийміть мої найщиріші та сповнені поваги вітання!
У теперішній складний час, коли наша Держава проходить пору становлення у різних сферах – починаючи з відродження знищеної роками атеїзму духовності нації та закінчуючи сферою демократичних перетворень у суспільстві та переходом на ринкову економіку, на Вас покладається особливо відповідальна робота.
У виконанні службових обов’язків Ви проявляєте високий професіоналізм, відданість справі та просто людську порядність, стоячи на захисті правопорядку і щоденно долаючи труднощі та небезпеку створюєте надійний заслін протиправним посяганням, ефективну протидію злочинним проявам.
Українська Православна Церква проповіддю Слова Божого зі свого боку також протистоїть злочинності у різноманітних її виявах, адже впевнена, що основним джерелом злочину є ненормальний стан людської душі: “Бо з серця виходять: лихі думки, вбивства, перелюб, розпуста, крадіжки, злосвідчення, хула.” (Мф.,15, 19). Тож, Церква виховує людину з середини і цим, зі свого боку, зміцнює законність та правопорядок у Державі в цілому.
Тож нехай Всемилостивий Господь допомагає Вам і надалі залишатися енергійними і життєрадісними, вимогливими і принциповими, сумлінними і наполегливими, добропорядними і високоосвіченими!
Зичу усім працівникам прокуратури області міцного здоров’я, родинного тепла і благополуччя, достатку, щастя, добра і подальших успіхів на обраній Вами ниві життя!
+Антоній
МИТРОПОЛИТ
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ І СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКИЙ