Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

06.10.2008. ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. У торгівельно-економічному інституті освячені нові аудиторії

З нагоди Дня учителя 3 жовтня 2008 року на запрошення ректору Хмельницького торгівельно-економічного інституту, за благословення митрополита Хмельницького і Старокостянтинівського Антонія, секретар Хмельницького єпархії протоієрей Олександр Дацюк освятив нові приміщення наукової бібліотеки, класу інформатики і сучасно обладнаної новітньої інформаційною технікою навчальної аудиторії Хмельницького торгівельно-економічного інституту.
Привітавши усіх присутніх зі святом, отець Олександр від імені митрополита Антонія подарував до фонду бібліотеки Святу Біблію, зазначивши, що при читанні будь-якої літератури потрібно бути перебірливим і брати до уваги те що кожна книжка має свій дух, залежно від того, хто є її автором. Дух Святого Письма – це Дух Божий через нього з нами говорить Сам Господь, отже його регулярне читання приносить у душу людини мир.
У урочистих заходах також приймали участь Голова правління Хмельницької облспоживспілки В.С. Токарчу, колишній випускник Хмельницького кооперативного технікуму – начальник управління МВС України в області, генерал-майор міліції В.І. Гаврилюк, заступник міського Голови з гуманітарних питань В.Г. Байдич, а також ветерани Хмельницької споживчої кооперації, колишні випускники, ЗМІ.

Прес-служба Хмельницької єпархії