Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

06.10.2008. БОЯРКА (КИЕВСКАЯ ОБЛАСТЬ). Відбудеться Всеукраїнська виставка художньо прикладного мистецтва

Під такою назвою 15 жовтня у м. Боярка, у актовій залі гімназії, відкриється виставка художніх робіт обдарованих дітей-інвалідів, інвалідів, малозабезпеченої молоді. Даний захід буде присвячений Міжнародному дню інвалідів. Організаторами виставки виступають Всеукраїнська громадська організація «Союз Чорнобиль України» , Райдержадміністрація та міськрада м. Боярка, директор Боярської гімназії Сушко С.М., РГО «Дзвони Чорнобиля Киево-Святошинського району». Взяти участь приїдуть з 8 областей України і 18 осередків ВГО «Союз Чорнобиль України»:
Головною метою заходу є привернення уваги мешканців до проблем постраждалих від аврії на ЧАЕС дітей-інвалідів. Популяризація та залучення дітей-інвалідів, інвалідів з дитинства, напівсирот до творчості та активної участі у суспільному житті, створенні для них рівних можливостей інвалідів-майстрів.
В експозиції виставки будуть представлені понад 300 робіт . Це мистецькі твори з бісеру, інкрустувані ікони бісером, українська вишивка, твори з глини, графіка, живопис та різні оригінальні за технологію вироби: об’ємна аплікація з паперових кульок, в’язані ужиткові речі.