Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

02.10.2008. КИЇВ. БФ «Рідний Дім» влаштує свято для дітей, хворих на сколіоз

Сьогодні, у бібліотеці ім. Т.Г. Шевченка, благодійний фонд «Рідний Дім» відсвяткує Міжнародний день музики. Для вихованців Санаторнаної загальноосвітньої школи-інтернату №19 хворих на сколіоз з пісенною програмою виступить дитячий музичний ансамбль «Злагода» під керівництвом Тетяни Димар. Кожна дитина отримає подарунки БФ «Рідний Дім» та партнерів фонду компанії «Avon».
Благодійна акція до Міжнародного дня музики – перша ластівка в рамках співпраці БФ «Рідний Дім» та Головного управління культури і мистецтв КМДА щодо спільного проведення культурних масових заходів до дитячих свят. Програма співпраці також передбачає безкоштовне відвідування дітьми з інтернтатів та спецшкіл, якими опікується БФ «Рідний Дім», підвідомчих закладів управління культури і мистецтв, а саме: театрів, кінотеатрів, музеїв та бібліотек.
Організація дитячого дозвілля – один з основних напрямків роботи БФ «Рідний Дім». Для забезпечення гармонійного розвитку маленької людини у створених Фондом центрах по роботі з дітьми в Черкасах і Чернігові більше 300 дітей з соціально-незахищених сімей, а також діти з функціональними обмеженнями, вивчають комп’ютер, англійську мову, історію рідного краю, розвивають свої таланти в різних творчих секціях. Фонд відкрив додатково 10 спортивних секцій для дитячих команд з воллейболу, футболу, баскетболу, легкої і важкої атлетики, боксу, в яких займається понад 250 дітей. Побудував сучасний зал хореографії для більш ніж 200 дітей. В цілому, в гуртках художньої самодіяльності за підтримки фонду займається близько 1700 талановитих дітей.