Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

14.07.2008. ПОЛТАВА. Православний дитячий табір «Орлятко» прийняв нову зміну

Сьогодні, 14 липня, Православний дитячій літній оздоровчій табір «Орлятко», прийняв нову зміну дітей. За два тижні з 14 по 26 липня в таборі відпочинуть 123 дитини. Відкриття нової зміни відбулось як завжди урочисто. В першу чергу був відслужений молебень на початок доброї справи, за яким молились і діти, і вожаті, а потім розпочались ігри, конкурси, змагання.
В таборі дітей зустрів духівник, який буде знаходитись з дітьми всю зміну. На цей тур заплановано проведення різноманітних конкурсів, ігор, змагань. Наприклад, діти гратимуть в інтелектуальну гру «Що, Де, Коли?», проведуть конкурс «Довга коса – дівоча краса», також візьмуть участь у спортивні змаганнях.
Увечері на хлопчиків та дівчат чекав «Вечір знайомств» біля вогнища. Кожен загін мав представити свою символіку, гасло та пісню.
На протязі зміни діти будуть отримувати не тільки 4 разове харчування, а ще додатково свіжі фрукти та перепелині яйця, які отримують на власній перепелиній фермі.
В таборі організована бібліотека, фонотека, перегляд та обговорення цікавих фільмів на духовну тематику, а ще діє комп’ютерний гурток В таборі, крім активного відпочинку на свіжому повітрі та купання в річці, діти зможуть вивчати основи православної віри, історію Церкви та національної культури, побувати на богослужінні, приступити до Таїнств Сповіді та Причастя (за бажанням).
Прес-служба Полтавської єпархії