Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

19.06.2008.ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. Пройшов семінар-нарада з проблем пожежної безпеки

19 червня 2009 року в залі засідань управління з питань наглядово-профілактичної діяльності ГУ МНС України в Хмельницькій області під головуванням начальника управління з питань наглядово-профілактичної діяльності відбулась семінар-нарада з відповідальними за дотримання вимог пожежної безпеки працівниками територіальних органів управління та відомчих організацій. Від Хмельницької єпархії УПЦ, з благословення Високопреосвященнішого Антонія, Митрополита Хмельницького і Старокостянтинівського у роботі семінар-нараді взяв участь прес-секретар Митрополита Антонія В.В. Козінчук.
Робота семінар-наради розпочалась з екскурсії по виставці оперативно-рятувальної служби ГУМНС України в Хмельницькій області, а також був продемонстрований відео ролик на протипожежну тематику.
Потім виступив заступник начальника УНПД ГУ МНС капітана служби цивільного захисту Шевчука І.В., який розповів про стан пожежної безпеки об’єктів територіальних органів управління, відомчих організацій та заходи щодо його покращення, а також відмітив основні вимоги пожежної безпеки до об’єктів територіальних органів управління та відомчих організацій. До присутніх також звернувся Начальник сектору АПЗПЗ капітан служби цивільного захисту Зеленецький В.О. акцентувавши свою увагу на основні вимоги до забезпечення об’єктів первинними засобами пожежогасіння.
Робота семінар-наради завершилась підведенням підсумків та відповідями на запитання до представників ГУ МНС України в Хмельницькій області, які виникали у учасників зібрання.