Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

11.06.2008. ЛЬВІВ. Владика Августин благословив молодих солдат

60 солдат Галицького з’єднання внутрішніх військ присягнуло на вірність українському народові. На урочистості до правоохоронців завітав архієпископ Львівський і Галицький Августин. Владика поблагословив молодих солдатів, побажав їм щасливої служби, окропив святою водою та вручив кожному солдату іконку та молитвослов православного воїна.
Хлопці прибули із Львівської, Кіровоградської, Луганської, областей. Протягом 12 днів солдати проходили підготовку, де їх навчали азам військової служби. А тепер, після присяги, вони отримають призначення та будуть конвоювати небезпечних злочинців і охороняти громадський порядок у західному регіоні України.
Владика відвідав нову казарму, бібліотеку, тир, спортзал. Потім разом із командуванням правлячий архієрей зустрівся із батьками молодих солдатів. В своєму зверненні до присутніх Августин зазначив, що Галицьке з’єднання внутрішніх військ сьогодні є взірцевою військовою частиною завдяки наполегливій праці командира частини полковника Сергія Кульчицького. Також він відзначив великий вклад командування в створення сучасного мультимедійного тиру, спортивного залу та нової казарми для солдатів та контрактників. В кінці своєї промови владика поблагословив усіх присутніх.
Прес-служба Львівської єпархії