Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

30.05.2008. УЖГОРОД. В Богословській академії відзначили річницю Архієрейського Собору

В Актовому залі Ужгородської Української Богословської Академії святих рівноапостольних Кирила і Мефодія відбулися урочистості приурочені до святкування 16-річчя Харківського Архієрейського Собору та Предстоятельского служіння Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї України.
Після загальної молитви викладачів та студентів, ректором Академії, професором, протоієреєм Віктором Бедь була представлена доповідь на тему «Харківський Архієрейський Собор і першосвятительське служіння Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї України, Предстоятеля Української Православної Церкви». Після доповіді, отець Ректор відповів на тематичні питання поставлені студентами.
Святкування продовжилося у Кирило-Мефодіївському академічному храмі, де викладачами та студентами Академії у священному сані, був відслужений святковий молебень з приводу чергової річниці Харківського Архієрейського Собору та виголошене многоліття Його Блаженству, Блаженнішому Володимиру, Митрополиту Київському і всієї України, Предстоятелю Української Православної Церкви.
Від імені ректорату, професорсько-викладацького складу та студентів на адресу Його Блаженства були направлена вітальна телеграма.
Прес-служба Ужгородської Української Богословської Академії