Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

19.05.2008. ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. Священик єпархії прийняв участь у засіданні круглого столу

В селі Печеськи Хмельницького району на території реабілітаційного центру „Школа здоров’я”, єврейського благодійного фонду „Хесед Бешт” 19 травня 2008 року відбувся круглий стіл. Він присвячений 60-річчю здобуття незалежності держави Ізраїль. На зустрічі були присутні представники національних меншин, релігійних організацій в Хмельницькій області, меценати благодійних фондів Голландії, працівники посольства Ізраїлю в Україні.
Учасники круглого столу запропонували допомогти малозабезпеченим багатодітним сім’ям Хмельницького. Кожна особа отримає матеріальну допомогу в розмірі 25 євро.
За благословенням митрополита Хмельницького і Старокостянтинівського Антонія в круглому столі прийняв участь настоятель Свято-Хресто-Воздивженського храму в селі Печеськи Хмельницького р-ну священик Ігор Токар. Під час засідань учасники обговорювали різні історичні, соціальні, релігійні, благодійні проекти, які мають місце в нашій області.
Народний депутат України Ігор Ратушний ознайомив всіх присутніх з діяльністю реабілітаційного центру. Він висловив свою думку щодо спільної співпраці різних релігійних та національних общин на благо милосердя.