Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

02.05.2008. ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. Правлячий архієрей привітав владу з Воскресінням Христовим

Митрополит Хмельницький і Старокостянтинівський Антоній привітав керівництво області та міста, а також керівників підприємств та установ Світлим Воскресінням Христовим.
У вітанні зокрема говориться: «У ці весняні дні, коли оксамитове сяйво стає особливо яскравим, нагадуючи нам про пору цвітіння садів, а серце наповнюється невичерпною християнською радістю, вітаю Вас урочистими та радісними словами: ХРИСТОС ВОСКРЕС! В словах – «Христос Воскрес!» міститься вся сутність нашої святої віри, вся твердість і непохитність нашого сподівання і надії, вся повнота вічної радості і блаженства!
В словах – «Христос Воскрес!» міститься все, чого шукає наш розум, чого хоче наше серце, — повне, найдосконаліше торжество істини і правди!
Віра у Воскресіння Христове – невичерпне джерело радості та енергії християнського життя і благочестя, які є утвердженням природного потягу людини до добра, адже саме християнство є серцевиною народної душі, культури, мистецтва, поезії, педагогіки, освіти, тощо.
Тож, від щирого серця бажаю Вам міцного здоров’я, добробуту і довголіття, нехай Пасхальна радість оселиться у Вашому серці назавжди, а Воскреслий Христос благословить усі Ваші добрі справи та починання, бо ж
ВОІСТИНУ ХРИСТОС ВОСКРЕС!
З повагою Керуючий Хмельницькою єпархією УПЦ
Антоній,
митрополит
Хмельницький і Старокостянтинівський».