Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

23.04.2008. УЖГОРОД. Українська Богословська Академія удостоєна престижних нагород

У рамках Державної програми «Україна за кордоном» інформаційно-видавничий центр «Діловий партнер» під патронатом Міністерства освіти і науки України, Міністерства закордонних справ України, Торгово-промислової палати України, Асоціації міст і громад підготував та видав у світ четверту книгу із серії «Діловий імідж України», яка презентуватиме нашу державу в 120 країнах світу. На сторінках альманаху «Діловий імідж України. Здобутки. Досвід. Визнання» свої вагомі професійні здобутки представили провідні освітні і наукові заклади держави, а серед них і Ужгородська Українська Богословська Академія ім. святих Кирила і Мефодія. Академія започаткувала свою освітню діяльність ще у 2002 році з благословення Блаженнійшого Володимира, Митрополита Київського і всієї України.
У 2003 році рішенням Священного Синоду Української Православної Церкви УБА визнана і проголошена вищим духовним навчальним закладом Української Православної Церкви.
У 2003 році при УУБА відкрито аспірантуру і докторантуру.
У вересні 2007 року Академія за духовно-моральне виховання просвітництво молоді одержала премію «Віднайдене покоління» від Патріарха Московського і всієї Русі Алексія ІІ та мера Москви Юрія Лужкова.
16 квітня 2008 року, за результатами своєї діяльності Ужгородська Українська Богословська Академія удостоєна престижної нагороди «Визнання року -2007». А за професійну діяльність, інтелектуальний потенціал, значний внесок у розбудову та формування привабливого міжнародного іміджу України нагороджена Почесним дипломом Міністерства закордонних справ України.
Прес-служба УУБА