Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

08.04.2008. ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. Митрополит Антоній привітав директора “Укрсоцбанка”

Митрополит Хмельницький і Старокостянтинівський Антоній привітав директора Хмельницької філії АКБ “Укрсоцбанк” Шулевську Валентину Іванівну з 55-річним Ювілеєм. Вітаючи Валентину Іванівну архіпастир відмітив: “Хочу зазначити, що Ваше нелегке і відповідальне служіння на благо Держави вимагає багато сил, знань та неабияких професійних навичок. Хочу чесно та щиро зазначити – я надзвичайно радий у Вашій особі мати доброго та давнього друга, людину порядну, яка бажає допомогти, дати слушну пораду, розділити радість. Я це надзвичайно ціную, бо у наш непевний час таких щирих людей як Ви, нажаль, стає дедалі менше.
Від чистого серця бажаю Вам доброго здоров’я, кріпості сил і бадьорості духу! Нехай кожен новий день у Вашому житті буде особливим і неповторним, а кожна прожита мить, уходячи у вічність, осяяна світлом щастя і радості!
Молюсь, щоб Всемогутній Бог і надалі дарував очолюваному Вами АКБ «Укрсоцбанк» процвітання та заможних клієнтів, а Вам допомагав нести своє служіння на благо українського народу та нашого квітучого Подільского краю!”