Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

22.01.2008. ЛУЦЬК. Міліціонери в день Хрещення Господнього купалися в освяченому водоймі

В день Хрещення Господнього волинські міліціонери разом з начальником УМВС у Волинській області генерал-майором міліції Віктором Швидким та настоятелем Свято-Георгіївського храму протоієреєм Олександром Мазураком після Божественної Літургії, покупалися в освяченій водоймі.
Настоятель Свято-Хресто-Воздвиженського храму Луцька протоієрей Миколай Бондарук за благословенням митрополита Луцького і Волинського Нифонта, звершив чин освячення води на Теремнівському ставку.
Міліціонери після благословення священика по черзі занурювалися в ополонку, прорубану в замерзлому ставку, а після купання спожили освяченої води. Отець Олександр уже кілька років купається у ставку в день Богоявлення.
Генерал-майор міліції Віктор Швидкий зазначив, що купання в особливий і святковий день завжди додає тілесних та духовних сил йому особисто та цілому колективу управління. Він висловив задоволення, що кожного року кількість працівників управління, які виявляють бажання в цей день помолитися та покупатися в освяченій водоймі, збільшується.