Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

15.01.2008.ЛУЦЬК. Керуючий єпархією працівників податкової служби

Священики із митрополитом Луцьким і Волинським Нифонтом відвідали Державну податкову адміністрацію у Волинській області. Митрополит Нифонт привітав голову податкової адміністрації Андрія Діхтярука та працівників установи з Різдвяними святами. Владика подарував Андрію Борисовичу ікону Різдва Христового та сувеніри з Єрусалиму. Вітаючи працівників владика побажав колективу адміністрації християнської любові.
Після відвідин податківців митрополит Нифонт завітав до Управління МВС у Волинській області. Для них прозвучали різдвяні колядки та вітання зі святами в адресу працівників міліції. На привітанні були присутні начальник управління МВС у Волинській області генерал Майор Віктор Швидкий та особовий склад управління. Владика Нифонт привітав Віктора Васильовича зі святами і з призначенням на посаду, побажав усім щастя, здоров’я та терпіння у нелегкій справі служіння народу України.
Віктор Васильович зауважив, що працівники міліції люблять храм, побудований на території управління, і кожного року на свято Богоявлення разом з настоятелем протоієреєм Олександром Мазураком купаються у річці.
Колядників єпархії супроводжував хор студентів Волинської духовної семінарії під керуванням протоієрея Петра Муляра.
Того ж дня священнослужителі відвідали Луцьку міську раду, де в кабінеті прийняв міський голова Богдан Шиба, де отримав від митрополита Нифонта ікону Різдва Христового та сувеніри з Єрусалиму. Мер пообіцяв, що в новому році допомагатиме у виділенні земельних ділянок під будівництво храмів. Хор студентів Волинської духовної семінарії виконав декілька колядок.