Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

14.01.2008. ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. Владика привітав владу регіону з Різдвяними святами

Митрополит Хмельницький і Старокостянтинівський Антоній привітав керівництво області та міста, а також керівників підприємств та установ з Різдвом Христовим! В своєму посланні владика зокрема сказав: “Від щирого серця і душі вітаю Вас з дивним, величним, неповторним, світлим і радісним святом Різдва Христового і Новим 2008 Роком!
Двадцять століть тому загорілася Віфлеємська зірка, сповіщаючи світові про те, що зійшов з небес і народився від Діви Марії Спаситель Світу! Різдво Христове стало початком нового етапу людської історії. Воно преобразило увесь світ, час і простір. Істина Різдва Христового царює у світі, над світом, простором й часом, над життям народів і окремих людей. День Різдва Христового – це день великої християнської радості, яка наповнює наші душі й серця.
Святкуючи Різдво Христове, ми дивимось у грядущий Новий Рік з вірою у розквіт нашої Держави і надією на мирне, світле, радісне, творче і благословенне Богом життя!
Радіючи в ці святі дні, бажаю Вам від народженого у Віфлеємі Христа Життєдавця міцного здоров’я, духовної радості і плідної праці для слави нашої Церкви, рідного Поділля і нашої Держави!
Христос рождається, славімо Його !
З глибокою повагою
+ АНТОНІЙ
МИТРОПОЛИТ
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ І СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКИЙ”.
Прес-служба Хмельницької єпархії