Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

11.01.2008. ЖИТОМИР. В лісництві пройшов зимовий скаутський табір

З 28 грудня 2007 року по 4 січня 2008, за благословенням архієпископа Житомирського і Новоград-Волинського Гурія, в Зарічанському лісництві Житомирської області проходив зимовий скаутський табір «Зимова казка 2008». Проведення табору здійснилося за підтримки Синодального відділу в справах молоді та Синодального відділу по благодійності та соціальному служінню Української Православної Церкви.
В таборі перебувало більше 70 дітей з шести приходів міста Києва. За програмою табору відбулися: різноманітні заняття з авіа моделювання, флористики, орігамі, бойових мистецтв, техніки пішохідного туризму, орієнтування, виживання у лісі, музики, англійської мови.
Пройшли згідно програми різноманітні змагання: з домбайського футболу, волейболу та простого футболу; конкурси та естафети, спрямовані на формування командного духу та вміння боротися з власним егоїзмом. Кожен день в таборі розпочинався і закінчувався молитвою та обговоренням актуальних духовних тем. Як і на всіх скаутських заходах, велика увага приділялась саме духовному вихованню підлітків, яке забезпечували протодиякон Іоанн Діденко, духовний керівник Православних скаутів, і отець Володимир Тукало – клірик Свято-Ольгинського приходу. А Новий рік в черговий раз зустріли з молитвою та радістю в присутності справжніх друзів.