Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

19.10.2007. КИЇВ. Всеукраїнський церковний благодійний фонд відмічений нагородою МЗСУ

У приміщенні Дипломатичної Академії при Міністерстві закордонних справ України відбулась Третя щорічна церемонія вручення нагород Міжнародної організації з міграції за внесок у протидію торгівлі людьми. На церемонії було вшановано представників як приватного так і державного сектору за їхній внесок у боротьбу з торгівлею людьми.
В межах церемонії, було вручені нагороди в наступних категоріях:
- Особистий внесок у протидію торгівлі людьми;
- Громадський внесок у протидію торгівлі людьми;
- Внесок правоохоронних органів у протидію торгівлі людьми;
- Внесок представників відповідального приватного сектору у протидію торгівлі людьми.
Цього року в номінації «Громадський внесок у протидію торгівлі людьми» нагороду було вручено Всеукраїнському церковному благодійному фонду «Віра.Надія.Любов» в особі директора протодиякона Іоанна Діденко та координатора програм з трафікінгу Анни Кліменко. Нагороду вручав посол Сполучених Штатів в Україні Уїльям Тейлор, який відзначив заслуги Фонду, зокрема створення двох успішних ресурсних центрів, проведення тренінгів серед семінаристів щодо протидії торгівлі людьми, створення стратегії Української Православної Церкви в протидії торгівлі людьми. Слід відмітити, що нещодавно Фонд, за підтримки Церковної комісії з питань мігрантів в Європі, Міжнародної організації з міграції та Агентства США з Міжнародного розвитку, провів в Києві Міжнародну міжцерковну конференцію з питань протидії торгівлі людьми «Дії, виклики, оцінка роботи церков в країнах колишнього СРСР» під час якої міжнародні партнери також високо відзначили роботу Фонду в цьому напрямку.

На минулих церемоніях (2005 та 2006 років) були присутні та виголошували вітальні промови такі високоповажні гості як дружина Президента України пані Катерина Ющенко та Її Величність Королева Швеції Сильвія. Своїми виступами гостей вітали гурт «Океан Ельзи» та співачка Гайтана. Цього року серед присутніх гостей очікуються представники українського Уряду, приватного сектору та дипломатичного корпусу які докладають зусиль до боротьби проти торгівлі людьми.
Докладно про Церемонію вручення та Конференцію можна дізнатися на інтернет-сайті Фонду www.fhl.org.ua