Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

03.10.2007. КИЇВ. Фестиваль «Покров-2007» щиро запрошує всіх до участі

Запрошуємо вас взяти участь в п’ятому Міжнародному фестивалі православного кіно «Покров-2007». Фестиваль «Покров» — це не тільки кіно про Православ’я. Перш за все, це загальнокультурне, соціальне та документальне кіно, присвячене справам милосердя, кіно, яке стверджує загальнолюдські істини. Зарошуємо всіх режисерів, операторів та всіх, кого цікавить кіно. Протягом фестивалю будуть проводитись режисерські, операторські та телевізійні майстер-класи. В цьому році оргкомітет фестивалю «Покров» та його постійні партнери вирішили збільшити розмір призового фонду до 25 тисяч доларів США. Крім того, переможці в 15 номінаціях розподілять решту призового фонду в рівних частинах і отримають можливість виробництва нових фільмів, які будуть фінансуватися з 2008-го року створеним для цього фондом підтримки християнського кіно «Покров». Така можливість, також, з’явиться й у переможців традиційного конкурсу на кращій сценарій документального та ігрового кіно.
Програма відкриття фестивалю включає прем’єрний показ в Україні нового фільму Віри Сторожевой «Мандрівка з свійськими тваринами». «Кращій фільм» Московського кінофестивалю в 2007 році. Фільм буде представлений самим режисером.
Кінофестиваль «Покров» — живий фестиваль цілого року та всієї України запрошує у гості усіх любителів хорошого, світлого й доброго кіно!
Урочисте відкриття фестивалю: 10 жовтня в Українському домі, 18.00 Робота та покази: 11, 12, 13 жовтня в Будинку кіно, с 12.00 до 21.00 Вручення призів та закриття: 14 жовтня в Українському домі, 16.00 Вхід вільний на всі заходи фестивалю.
Акредитація ЗМІ проводиться на сайті: http://www.pokrovkino.com/press.html
та 10 жовтня з 16.00 в холі Українського дому.
Довідки за телефоном: +38 044 360-30-42 Подробиці участі на сайті фестивалю: www.pokrovkino.com

Оргкомітет фестивалю «Покров»