Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

05.07.2007. БІЛА ЦЕРКВА. Архієпископ Митрофан зустрівся з міським головою

Зустріч архієпископа Білоцерківського і Богуславського Митрофана та міського голови В. Савчука відбулася 27 червня. В ній також взяли участь заступники міського голови С. Якимчук, М. Антонюк, благочинний Білоцерківського округу протоієрей Михайло Кобуля, представники засобів масової інформації.
Владика Митрофан ознайомив міського голову і всіх присутніх з рішенням Священного Синоду УПЦ, представив новопризначеного секретаря єпархії і настоятеля Спасо-Преображенського собору архімандрита Никодима. Новий архіпастир висловив надію на взаємне розуміння і тісну співпрацю з Білоцерківським міськвиконкомом. Архієпископ Митрофан коротко ознайомив присутніх з деякими біографічними відомостями стосовно свого навчання та попередніх місць служіння.
В свою чергу міський голова В. Савчук розповів владиці Митрофану про місто, зокрема про навчальні заклади та головну його окрасу — парк Олександрію, та запросив нового архіпастиря відвідати визначну місцевість. Він запевнив представників єпархії у бажанні співпрацювати разом заради зміцнення духовних та моральних основ українського народу.
Прес-служба Білоцерківської єпархії