Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

23.03.2007. КИЇВ. Архієпископ Августин взяв участь у святкових заходах з нагоди 15-річниці створення Внутрішніх військ МВС України

Святкові заходи з нагоди ювілею відбулись у навчальному центрі села Нові Петрівці Вишгородського району у клубі військової частини 3027. На урочистостях Українську Православну Церкву представляли керівник Синодального відділу по взаємодії зі Збройними Силами та іншими військовими формуваннями України архієпископ Львівський і Галицький Августин, заступник голови відділу священик Віталій Приходько і полковник у відставці протоієрей Сергій Полежаєв, відповідальний за співпрацю з Внутрішніми військами. У слові вітання владика зазначив важливість призначення Внутрішніх військ, які стоять на варті конституційного ладу у державі, законності і правопорядку у суспільстві, безпеки і добробуту громадян, побажав надалі належно виконувати почесне служіння. У благословення на добрі справи правоохоронцям були подаровані ікони.
За заслуги перед Українською Православною Церквою, зразкове виконання службових обов’язків та старанність, і з нагоди 15-ї річниці з дня створення Внутрішніх військ МВС України були нагороджені Благословенними грамотами 12 військовослужбовців з військової частини 3077, які виконують завдання по забезпеченню зв’язку, і військової частини 3027 бригади спеціального призначення „БАРС”.
Співпраця Синодального відділу з Внутрішніми військами МВС України, поряд з іншими силовими структурами, є дуже щирою і особливо результативною.