Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

15.03.2007. ЛЬВІВ. Пройшов „круглий” стіл «Молодіжні цінності у світлі творення майбутніх сімей»

14 березня спеціалізований центр підтримки сім’ї управління у справах сім’ї та молоді ЛОДА провів «круглий» стіл на тему «Молодіжні цінності у світлі творення майбутніх сімей», на який було запрошено представників релігійних громадських організацій та органів державної влади.
Основною метою, „круглого” столу було визначення стратегії партнерства з державними та громадськими організаціями у напрямку роботи своєчасного надання фахової підтримки молодим подружжям та молоді, яка має намір створити сім’ю.
«Сімейна політика буде пріоритетним завданням управління у справах сім’ї та молоді ЛОДА та відділів у справах сім’ї та молоді райдержадміністрацій та міськвиконкомів області на 2007 рік», — зазначив заступник начальника управління Андрій Добрянський, додавши, що опиратиметься вона на збереження сімейних традиційних цінностей та основи національно-патріотичного виховання.
У процесі обговорення учасники торкнулися найболючіших проблем суспільства: абортів, раннього соціального сирітства, розлучень та статевого виховання молоді. «Сьогодні вже не можна говорити про збереження цілісності та сутності української родини, поминаючи факт фахової підготовки молоді до відповідального творення власних родин, опираючись на цінності християнської моралі», — наголосив Максим Бондаренко.
Сайт Львівської обласної державної адміністрації