Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

09.03.2007. ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКИЙ. Вийшов новий номер Волинського православного журналу «Наша Церква»

Березневий номер «Нашої Церкви» має оновлений дизайн обкладинки і присвячений «весні духовній» – Великому посту, що триває зараз.
Відкриває номер український переклад «Житія преподобної Марії Єгипетської» – неперевершеного в історій зразку покаяння, що надихає грішника до виправлення життя і вселяє впевненість у Божому милосерді. «Житіє» щороку звучить у храмі на «Маріїному стоянні», полюбляють читати його християни й вдома – особливо у великопісний час.
Цікавим є дослідження насельника Свято-Успенського Низкиницького монастиря ієромонаха Стефана (Хільчука): «Достойний син Волині – священномученик Анатолій, митрополит Одеський». Матеріал розповідає про мученика радянських часів, уродженця Волині, митрополита Анатолія (Грисюка).
У статті «Паломництво у вічне місто», проілюстрованій багатьма світлинами, головний редактор Віктор Мартиненко ділиться враженнями від пережитого у подорожі святинями Риму.
У рубриці «Наші сучасники» – розмова з волинською майстринею іконопису Іриною Дацюк. «Яка ж вона – дружина священика» – стаття під такою назвою знайомить читачів з трьома матушками – супутницями життя волинських священиків.
Нещодавно у Волинській духовній семінарії прийшли традиційні «Стрітенські вечори» – зустріч студентів світських і духовних навчальних закладів. Обговорювалися проблеми, що особливо непокоять сучасну молодь. Найбільш вдалі доповіді цього заходу подаються у рубриці «Актуально».
Офіційний сайт Володимир-Волинської єпархії