Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

13.02.2007. КИЇВ. У Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі відбудеться прес-конференція, присвячена презентації Молитвослову для незрячих

За благословенням Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї України, та архієпископа Павла, намісника Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври, 16 лютого в рамках проекту “Побачити Бога кінчиками пальців” в актовому залі Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври (корпус №45) відбудеться прес-конференція, присвячена презентації Молитвослову для незрячих.
Не залишатися байдужими до проблеми незрячих людей на Україні – позиція Української Православної Церкви, і допомога незрячим стає для Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври доброю традицією.
Так, в рамках проекту «Побачити Бога кінчиками пальців», 15 жовтня 2006 року, в монастирі пройшов благодійний вечір, на якому незрячі дітки, з спільноти «Світ на дотик», з рук Блаженнійшого Володимира отримали в подарунок унікальні рельєфні ікони, створені спеціально для сліпих.
Продовжуючи традицію благодійного проекту, 16 лютого об 11 годині, у Актовому залі Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври, корпусу №45, відбудеться прес-конференція, присвячена презентації Молитвослову для незрячих.
Це видання, за благословенням Предстоятеля УПЦ Блаженнійшого Митрополита Володимира та за сприяння митрополита Луцького і Волинського Нифонта, підготовлене і видане у Волинській єпархії священиком Валентином Марчуком.
Молитвослов є довгоочікуваним першим виданням з числа запланованих до видавництва видань для незрячих людей.
Фізична сліпота – це велике страждання для людини. Цих людей багато. І більшість з них, глибоко віруючі люди, адже страждання наближає до Бога. Вони потребують нашої уваги й допомоги. Благодійні внески меценатів спроможні прискорити розвиток такого необхідного для цих людей проекту «ПОБАЧИТИ БОГА КІНЧИКАМИ ПАЛЬЦІВ». Не будимо байдужі!
У прес-конференції візьме участь митрополит Луцький і Волинський Нифонт та священики, що брали участь у підготовці видання Молитвослову.
За акредитацією звертатися в оргвідділ КПЛ: 255-11-19; моб. 8-063-229-76-97