Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

02.02.2007. КИЇВ. Працівники Всеукраїнського благодійного Фонду «Віра. Надія. Любов» провели навчальні семінари з питань протидії торгівлі людьми

Працівники Всеукраїнського благодійного Фонду «Віра. Надія. Любов», створеного на базі Синодального відділу благодійності, провели навчальні семінари з питань протидії торгівлі людьми та ролі Церкви в профілактиці трафікінгу та реабілітації жертв насильства. Це стало можливим за підтримки Міжнародної Організації з Міграції (МОМ). Семінари були проведені в Чернівецькому богословському інституті, Почаївській духовній семінарії та Кременецькому регентському відділенні Почаївської семінарії. Студенти подякували представникам відділу благодійності за постійну інформаційну підтримку та висвітлення актуальних проблем, з якими вони стикаються і будуть стикатися в майбутньому.
Подібні тренінги не тільки несуть інформаційне навантаження, а й спонукають до дії: декілька студентів загорілися ідеєю створення православного реабілітаційного центру для жінок, що повернулися з рабства.