Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

16.01.2007. БІЛА ЦЕРКВА. Єпископа Серафима вітали з Днем Ангела

15 січня, в день вшанування пам’яті Преподобного Серафима Саровського, до Білої Церкви з’їхались священнослужителі з усіх благочинь Білоцерківської єпархії, щоб привітати архіпастиря, єпископа Серафима, з Днем Тезоіменитства.
Благочинний Володарського благочиння протоїєрей Миколай Сичевський, у вітальній промові на адресу владики сказав: “Мені випала велика честь від імені священства нашої єпархії привітати Вас, владико, з великими і світлими православними святами: Різдвом Христовим, Днем пам’яті Вашого небесного заступника Василія Великого, на честь якого вас нарекли при народженні, та Днем вшанування пам’яті Преподобного Серафима Саровського, ім’я якого Ви прийняли в чернецтві. Просимо ваших небесних заступників, аби по їх молитвах Милостивий Господь послав Вам усе необхідне для пастирського служіння і спасіння”.
Архіпаслиря також вітали учні недільної школи Спасо-Преображенського кафедрального собору, директор дитячого будинку сімейного типу «Материнка» М. Шульга., представники трудових колективів міста та прихожани храму.
Прес-служба єпархії