Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

21.12.2006.МИКОЛАЇВ. Правлячий архієрей привітав вихованців Очаківської школи-інтернату та дитячого будинку

19 грудня архієпископ Миколаївський і Вознесенський Питирим відвідав Очаківську школу-інтернат для дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування у супроводі голови Очаківської райдержадмістрації С. Гурського та духовенства міста. Владика привітав вихованців навчального закладу зі святом та вручив солодкі подарунки. Архієрейським хором було виконано церковні піснеспіви.
Окрім школи-інтернату, разом із головою обласної ради Т. Демченко, правлячий архієрей відвідав дитячий будинок. Тут архієпископ Питирим був присутній на святковій постановці на честь свята, а також виступив зі святковим вітанням і вручив подарунки вихованням цього дошкільного закладу.
3а благословенням архієпископа Питирима, також благодійними справами відзначили день пам’яті святителя Миколая парафії Миколаївської єпархії. Духовенство разом з вихованцями недільних шкіл, а в деяких місцях і з представниками органів влади, відвідали школи-інтернати, дитячі будинки, реабілітаційні центри, де привітали вихованців із святом та роздали подарунки.